Despre noi

Ideile frumoase vin din minți creative. În cadrul acestui concept s-a născut Bicycle Hostel – o structură autorizată de cazare din orașul Iași, implementată prin viziunea unor oameni care acceptă idei noi, în colaborare cu pasiunea și dorința de a le oferi turiștilor un mediu în care să se simtă cât mai bine.
Bicycle Hostel a apărut ca o reacție de răspuns la necesitatea Iașului de a-și primi turiștii într-o locație în care să predomine o atmosferă relaxantă, prietenoasă și cu un design creativ și nou. În același timp, a contrastat cu ambiția de dezvoltare a unei idei de antreprenoriat aici, în Iași, unde conceptul de ,,hostel” venea ca un element de noutate. Numele hostel-ului sugerează capacitatea de mobilitate, călătoria, ecologia și modul sănătos de viață prin care ne identificăm și îl promovăm.
Ținând cont de standardele înalte de calitate, curățenie și confort la un preț accesibil, Bicycle Hostel pune la dispoziția turiștilor 22 de locuri în 7 camere spațioase și dotate cu utilitățile necesare. În plus, clienții se bucură de acces gratuit la internet, bucătărie dotată, mașină de spălat (contra cost), living-room și hărți de buzunar, reușind astfel să le oferim mobilitate și accesibilitate. În ideea de a oferi o imagine asupra ceea ce înseamnă orașul Iași, clienții Bicycle pot beneficia de ospitalitatea terasei de la etajul 3, care deschide o panoramă superbă și o perspectivă încântătoare.
Bicycle Hostel reprezintă o combinație perfectă între ceea ce înseamnă necesitate și utilitate, ridicându-se cu ușurință la nivelul de modernizare actual, dar și la cerințele clienților. Prin unicitatea sa, acesta se prezintă original, accesibil și deschis către socializare, așteptându-și mereu turiștii cu doza necesară de pregătire, ospitalitate și confort.