Expansiunea Bicycle Hostel

Join in the Bicycle Hostel network and start your own hostel.

Cum să intri în rețea

Cycle Management SRL, proprietarul structurii de cazare Bicycle Hostel localizată în Iași, România, este în căutare de parteneri pentru expansiunea afacerii în orașele din România și Republica Moldova (Cluj, Timișoara, Oradea, Sibiu, Brașov, Constanța, Suceava, Chișinău). Modalitățile de colaborare pot fi diverse, de la asociere până la franciză. Apartenența la rețeaua Bicycle Hostel aduce beneficii pentru fiecare unitate în parte privind:

  • suportul și consilierea în faza de demarare a afacerii în materie de proceduri de acreditare și obținere autorizații de funcționare, alegere a furnizorilor, design interior și amenajare, vânzări prin intermediul site-urilor specializate, contabilitate și alte procese administrative, procese și reguli interne, recrutare și selecție personal, măsuri pentru asigurarea securității etc. 
  • promovarea reciprocă ulterioară în rândul turiștilor de tip ”backpackers”, principalul segment de turiști care se cazează în hosteluri și care urmează anumite itinerarii turistice. Conturarea unui brand comun recunoscut prin calitatea serviciilor și atmosfera relaxată va fi benefică fiecărui hostel în parte și va promova hostelul ca opțiune de cazare și în rândul turiștilor români, care au ponderea cea mai însemnată din numărul total de turiști ce vizitează un oraș și reprezintă o piață mai puțin explorată de hostelurile existente deja în România.

Contact

Pentru mai multe detalii despre afacerea Bicycle Hostel consultați Anexa, iar pentru informații detaliate privind investiții, condiții și modalități concrete de colaborare contactați-ne direct:

E-mail: hostel.bicycle@gmail.com
Telefon: +40 754557444
Descarcă Anexa